De praktijk – Tandartspraktijk Maasstraat – Amsterdam

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Maasstraat. Leo Muller is in 1998 afgestudeerd als tandarts en sinds 2001 zelfstandig gevestigd. In de praktijk heeft u te maken met een mondhygieniste en twee assistentes.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit en een vakkundige behandelingen voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

De twee behandelkamers


 
Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Boven de behandelstoelen is een flatscreen televisie aanwezig. Tijdens de behandeling kunt u zelf bepalen welk programma u wilt zien, een (zelf meegenomen) film kijken eventueel met een koptelefoon voor het geluid.

Deze ontspannen sfeer ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er gratis Wi-Fi, tijdschriften, informatie en speelgoed.

De gang en de wachtkamer


 
Tandartspraktijk Maasstraat verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Orthodontische behandeling / Tandtechnicus / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Gnatologie / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Uw tandarts in Amsterdam

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op